ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 4/7/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Κέρκυρας Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Ματσούκα. Εκ μέρους του συλλόγου συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Μουζακίτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Αλέγρης και  ο Ε.Σ. κ. Στράτος Ταγκατίδης. Η συνάντηση έγινε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κέρκυρας για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα.

Η συζήτηση κινήθηκε  κυρίως γύρω από  το παρεμπόριο, το στάσιμο πλανόδιο εμπόριο, την παράνομη αφισοκόλληση , τους επαγγελματίες επαίτες, την ηχορύπανση, το κυκλοφοριακό, την διευκόλυνση της προσβασιμότητας στην πόλη,  την επιτήρηση των σημείων στάσεων των υπεραστικών λεωφορείων για εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών, το θεσμό του Αστυνόμου με ποδήλατο, καθώς και την ενίσχυση της αστυνόμευσης τις μεσημεριανές ώρες για όχληση των πεζών από οχήματα.

Η συζήτηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και προσμονούμε σε μια καλή συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων αυτών που αφορούν τον εμπορικό κόσμο και τους επιχειρηματίες της Κέρκυρας .


Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.